Inspirerende Nieuwjaarsbijeenkomst 2019
Inspirerende Nieuwjaarsbijeenkomst 2019
Inspirerende Nieuwjaarsbijeenkomst 2019
Terug naar het overzicht

Inspirerende Nieuwjaarsbijeenkomst 2019

19-01-2019

 Op 19 januari ging het nieuwe OCC-jaar van start bij eet-, drink- en feestgelegenheid LUST in Budel.
Een bijzonder jaar, want in 2019 vormt het OCC al 25 jaar een brug voor ondernemers!
Dit jubileumjaar is Ondernemerscontact Cranendonck tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van start gegaan met een inspirerende gastspreker; Hans van Breukelen.
Hans sprak op boeiende wijze over zijn leven als ex-voetbalinternational, de dieptepunten uit zijn leven en de manier waarop hij steeds sterker uit deze moeilijke periodes is gekomen.
Samen met Benno Diederiks heeft Hans een managementboek uitgebracht “Maak je comeback”.
De 8 stappen van de comebackmethode zijn op interactieve wijze doorlopen, Hans wist met zijn bezielende voordracht de OCC-leden te boeien. De methode geeft perspectief en hoop voor zowel mensen die een tegenslag in het leven hebben meegemaakt, als voor de mensen die succesvol zijn, het willen blijven of nog succesvoller willen worden. Het in november 2018 uitgekomen boek staat als best verkochte boek genoteerd in de lijst van managementboek.nl.
De opbrengst van het boek ‘Maak je comeback” wordt geheel aan het goede doel geschonken. Dit doel is "Overleven met alvleesklierkanker". Stichting Casper van Eijk ondersteunt het onderzoek naar deze ziekte.