ABC Hekwerk

ABC Hekwerk

Branche:

Bouw

Plaats:

Budel

Omschrijving:

 Vrijheid is ons allergrootste goed! In alles wat we doen is dit voelbaar. Een hekwerkoplossing mag uw vrijheid dus nooit in de weg staan. ABC Hekwerk is een professionele hekwerkleverancier die als internationale organisatie een grote bekendheid geniet en een solide en herkenbaar pakket biedt aan producten en diensten voor het beveiligen van percelen, terreinen en complexen. We behoren niet voor niets tot de top van hekwerkaanbieders.
Wij leveren uitsluitend hekwerk dat voldoet aan de allerhoogste kwaliteitsnormen. Dat geldt zowel voor hekwerkelementen als voor mechanische als elektronische delen. Alle onderdelen zijn degelijk en onderhoudsarm uitgevoerd en bieden OPTIMALE VEILIGHEID in het dagelijks gebruik.
Standaardoplossingen of klantspecifiek?
De vraag of het standaard moet of juist ‘custom made’ stellen wij niet snel. Welbeschouwd is er altijd sprake van een klantspecifiek product; het moet aansluiten bij uw wensen, (vaak bestaande) infrastructuur, de bodemgesteldheid, plaatselijke verordeningen of bedrijfsreglement. Ongeacht het type hekwerk waar u voor kiest, zorgen wij ervoor dat het feilloos afgemonteerd wordt en perfect aansluit bij uw situatie

Contactpersoon:

Dhr. Gerlag

Bekijk de website:

https://www.abchekwerk.nl/

Terug naar het overzicht