Beerten - Openhaarden Design

Beerten - Openhaarden Design

Branche:

Open haarden

Plaats:

Maarheeze

Omschrijving:

Al ruim 35 jaar dé specialist op het gebied van sfeervuren!

Herfst en Winter
Nederland, een land met een klimaat dat donkere en gure dagen kent. Ideaal om een sfeervolle en warme plek te hebben in huis om deze dagen door te brengen. Een prachtig vuurspel kan daarbij niet ontbreken.
Het uiteindelijke doel is om met oog voor detail een compromisloze opstelling te maken waar ontspanning en genieten samen komen. Essentiële behoeftes om zo de donkere dagen door te komen. 

Lente en Zomer
De dagen beginnen te lengen maar soms is het ’s avonds nog wat kil in huis. Juist dan is het fijn om de sfeervolle kachel te laten branden. En wat dacht u van de heerlijke zwoele zomeravonden? Lekker op je eigen terras genietend van een knisperend haardvuur, dat is toch wat iedereen graag wil!
Zowel binnen als buiten adviseren wij u graag om u optimaal te laten genieten van uw sfeervuur.

Beerten Haardendesign voor elk Jaargetijde
Om inspiratie op te doen en te bespreken wat de mogelijkheden zijn kunt u vrijblijvend een bezoek brengen aan onze showroom van ruim 800m2. U vindt alles op het gebied van sfeerhaarden of het nu gas, hout, elektrisch, pellet of bio ethanol betreft. Onze adviseurs kunnen u informeren over de mogelijkheden, daarbij altijd rekening houdend met uw woonwensen!
 
Graag tot ziens in onze showroom aan het Rondven 7 in Maarheeze.


Contactpersoon:

Rob en Jac Beerten

Bekijk de website:

www.beertenhaardendesign.nl

Terug naar het overzicht