De Bonte Os / Partycentrum Proost / 't Buulke

Bonte Os / Partycentrum Proost / 't Buulke
de-Bonte-Os_cropped.jpg

Branche:

Horeca

Plaats:

Budel

Omschrijving:

Dit mooie familiebedrijf wordt al drie generaties door de familie Neeskens uitgebaat en is begin vorige eeuw ontstaan. Deze horeca gelegenheid bestaat uit een unieke combinatie van drie op zichzelf staande bedrijven.
De Bonte Os is een eetcafé met restaurantgedeelte met daarbij meerdere feestzalen met ieder een eigen stijl. Hiernaast ligt de aangrenzende cafetaria 't Buulke, een cafetaria die zich gespecialiseerd heeft in het afhalen snacks en verse frites.
De nieuwste aanwinst is Partycentrum Proost. Naast het afhuren van de verschillende afdelingen, heeft het partycentrum ook diverse eigen ’aanschuif’-avonden op het programma staan. Hierbij moet u denken aan; live optredens, comedy avonden, dinner-shows en de Nacht van Proost!
Er zijn maar liefst negen afdelingen die we kunnen aanbieden voor allerlei uiteenlopende gelegenheden, waardoor we voor iedereen maatwerk kunnen leveren. Een vergadering met presentatie of diverse feestelijkheden klein of groot, u bent bij ons zeker aan het juiste adres!

websites:
www.debonteos.nl
www.proost.nu

Contactpersoon:

Ludo en Ivo Neeskens

Ludo en Ivo Neeskens

Bekijk de website:

www.debonteos.nl

Terug naar het overzicht