Broos Business Education & Consultancy

Broos Business Education & Consultancy

Branche:

Consultancy

Plaats:

Budel

Omschrijving:

Broos Business Education & Consultancy (BBEC) is opgericht op 2 januari 2012 door Jan-Pieter Broos. Met 20 jaar werkervaring in de industriële sector in de werkgebieden supply chain management & operational excellence, marketing & sales en purchasing, gecombineerd met een krachtige mix van ambitie, innovativiteit en natuurlijk gezond verstand, wordt gewerkt aan de realisatie van de verbetering van de business performance van organisaties.
 
BBEC ontwikkelt, maakt en verkoopt managementtrainingen voor trainingsbureaus  en grote bedrijven met een eigen opleidingsafdeling, maar daarnaast ook voor organisaties die met een specifiek thema aan de slag willen.
 
De focus ligt hierbij op de maakindustrie met een aantal gespecialiseerde onderwerpen  zoals Quick Response Management, Excellente Commerciële Processen, De Effectieve Ondernemingsraad en Kwaliteitsmanagement & Duurzaam Ondernemen.
 
Afhankelijk van de situatie van een bedrijf kunnen deze thema's op maat gemaakt worden. BBEC gaat graag het gesprek aan waarbij de interactie gezocht wordt met de klant en samengewerkt wordt aan een duurzaam resultaat.

Bekijk de website:

www.bbec.nl

Terug naar het overzicht