Fortune Hot drinks

Fortune Hot drinks
Fortune-Passio-S-Oranje-kast-copy.png

Branche:

Dranken automaten

Plaats:

Budel

Omschrijving:

Fortune, altijd in de buurt met lekkere koffie
Koffie verbindt mensen en bedrijven met elkaar. We zeggen niet voor niets: Eerst koffie als we onze klanten en relaties ontvangen binnen ons bedrijf. Een koffiemoment om elkaar beter te leren kennen en een basis voor een langdurige relatie.
Dat is wat Fortune ook graag wil: een langdurige relatie met u aangaan voor de levering van koffieautomaten, ingrediënten en bijbehorende artikelen.

Zoveel mensen, zoveel smaken...
Wij denken altijd met u mee om uw koffieservice naar uw wensen en behoefte in te richten. Naast een groot assortiment koffieautomaten, soepautomaten en watercooler, beschikken we over een ingrediëntenlijn met 18 verschillende koffiemelanges, topping, cacao, suiker, melk, soep, thee en overige aanverwante producten. We beschikken over een groot assortiment koffieautomaten met verschillende zetsystemen: vriesdroog, freshbrew en bonen. Als u bij ons de ingrediënten afneemt voor de automaat ontvangt u bovendien 5 jaar gratis service en onderhoud. Nog niet toe aan een nieuwe koffieautomaat? Bel ons om advies. In de meeste gevallen kunnen wij de ingrediënten voor uw huidige automaat leveren en de service overnemen.

Meer dan alléén koffie...
Fortune regio Valkenswaard is gevestigd bij u in de buurt. U heeft bij ons een vaste contactpersoon voor al uw vragen. Of het nu gaat over het plaatsen van een nieuwe koffieautomaat, advies over de instelling van de apparatuur, het bestellen van ingrediënten, het melden van een storing. Wilt u graag kennismaken met onze service en lekkere koffie? vraag dan snel een proefplaatsing aan.

Bekijk de website:

www.eerstkoffie.nl

Terug naar het overzicht