Koenen en Co

Koenen en Co
Foto-kantoorpand-Koenen-en-Co1_cropped.jpg

Branche:

Zakelijke dienstverlening

Plaats:

Roermond

Omschrijving:

Samen veelzijdig
Koenen en Co is de vooruitstrevende totaaladviseur voor zakelijk Zuid-Nederland. Samen met u bekijken onze adviseurs alle kanten van uw bedrijf om zo te komen tot succesvolle oplossingen.

Creatieve totaaladviseurs
Koenen en Co beschikt niet alleen over accountants en belastingadviseurs, maar ook over veelzijdige bedrijfsadviseurs. Vooruitstrevende professionals die oplossingsgericht werken en elkaar perfect aanvullen in het geven van één totaaladvies. Van organisatiedeskundigen tot subsidieadviseurs, van juristen tot  HR-adviseurs, van bedrijfskundigen tot IT-professionals.

Compleet voor uw organisatie
Naast financieel advies ondersteunen onze adviseurs u bijvoorbeeld op het gebied van strategisch management, het versterken van uw innovatiekracht, het begeleiden van fusies en overnames, het beantwoorden van personele en sociaal juridische vraagstukken en het oplossen van ingewikkelde IT-problemen. Kortom, een totaal pakket aan diensten dat een oplossing biedt voor al uw ondernemersvraagstukken.

Altijd dichtbij
Met vestigingen in Maastricht tot in Eindhoven is Koenen en Co altijd bij u in de buurt. Onze 300 medewerkers werken dagelijks met veel aandacht voor u en uw bedrijf.

Meer informatie?
Kijk op onze website www.koenenenco.nl en volg ons op Twitter, Facebook en Linkedin.

Bekijk de website:

www.koenenenco.nl

Terug naar het overzicht