Refresco Benelux

Refresco Benelux

Branche:

Levensmiddelen industrie

Plaats:

Maarheeze

Omschrijving:

Refresco is een Europese groep van producenten van frisdranken en vruchtensappen voor vooraanstaande (inter-)nationale retailers en A-merkfabrikanten en is een snelgroeiende jonge organisatie met 23 vestigingen in 9 Europese landen en voert een zeer ambitieuze groeistrategie. De Holding is gevestigd in Rotterdam.

De business unit Refresco Benelux is een van de 6 business units die vallen onder de Refresco Holding en beschikt over drie productielocaties in Nederland en een in België. Tezamen zijn in deze bedrijven ruim 600 medewerkers werkzaam. Jaarlijks worden circa 2 miljard units geproduceerd en een omzet van bijna 500 miljoen gerealiseerd. Het hoofdkantoor van Refresco Benelux is gevestigd in Maarheeze.

Onze bedrijfsstrategie is gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en cost leadership. Onze afnemers kunnen rekenen op excellente samenwerking en kunnen bouwen en vertrouwen op onze innovatiekracht, kwaliteit en service.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking, heeft u vragen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om uw producten door ons te laten produceren neem dan contact met ons op.

Bekijk de website:

www.refresco.nl

Terug naar het overzicht