Van Winkel Fashion BV

Van Winkel Fashion BV
lcf2_cropped.jpg

Branche:

Confectie

Plaats:

Budel

Omschrijving:

Het jaar 1963 kan met recht een keerpunt worden genoemd in de geschiedenis van de Brabantse gemeente Budel. In dat jaar begon het plaatselijke Van Winkel's Confectiebedrijven NV met de productie van het merk Ledûb, tot op de dag van vandaag één van de meest aansprekende overhemden in de Benelux.

Van Winkel Fashion BV is inmiddels uitgegroeid tot een groot Nederlandse overhemdenleverancier, van confectieoverhemden en maatwerk. De organisatie kenmerkt zich door een hoge mate van servicegerichtheid aan de retailers. Onze medewerkers hebben grote affiniteit met het product en de merken John Miller en Ledûb. We zijn er trots op dat we meerdere medewerkers al meer dan dertig jaar aan ons weten te binden. Mede dankzij hun grote kennis en specifieke ervaring hebben we onze hoogwaardige kwaliteit door de jaren heen kunnen behouden.

Van Winkel Fashion BV stelt kwaliteit boven alles, maar niet ten koste van alles. We stellen hoge eisen aan onze materialen en productiemethoden en zorgen ervoor dat onze medewerkers onder veilige en gezonde omstandigheden hun werk kunnen doen. Hetzelfde verwachten wij van onze leveranciers. En dat is de reden waarom we structurele samenwerkingsverbanden aangaan met zorgvuldig geselecteerde bedrijven. Dat alles maakt de overhemden van Ledûb en John Miller net dat beetje specialer.

Bekijk de website:
www.Ledûb.nlwww.Johmillershirts.nlwww.LCF.eu

Bekijk de website:

www.vanwinkel.nl

Terug naar het overzicht