Auto Vlassak

Vlassak

Branche:

Autobedrijf

Plaats:

Budel

Omschrijving:

Auto Vlassak startte in de jaren 80 als een gespecialiseerde garage voor de Volkswagen Groep. In 2007 werd het stokje overgedragen aan Eric Lammers en Rudi Vlassak.

Wij zijn aangesloten bij BOVAG als garage en aanhangwagen bedrijf en zijn erkend Duurzaam gecertificeerd als Bosch Car Servicebedrijf en hiermee onderdeel van het netwerk van Bosch Car Service.

Onze specialisatie ligt nog steeds bij de Volkswagen groep. Door onze kennis en ervaring kunt u vandaag de dag bij ons terecht voor onderhoud/reparatie, APK-keuringen aan elk willekeurig automerk, lichte bedrijfswagens, leaseauto's en aanhangers. Verder zijn we merk-onafhankelijk en zijn ook alle andere merken welkom voor reparaties en onderhoud. Ook het oplossen van elektronische storingen is voor Auto Vlassak geen probleem. Dit geldt niet alleen voor personenauto's, maar onder meer ook voor leasewagens, lichte bedrijfswagens, aanhangwagens, campers en caravan-onderstellen.

Ook voor een aircoservice, bandenservice en opslag, ruitreparatie, schadeherstel en de huur van een personenwagen, lichte bedrijfswagen of een wagen voor personenvervoer bent u bij ons aan het juiste adres.
Daarnaast verkopen wij zowel gebruikte als nieuwe auto's maar ook leaseauto's.

Als Bosch Car Servicebedrijf kunnen wij voor alle leasemaatschappijen werken, waaronder Van Mossel Lease, Leaseplan, Arval Lease en vele anderen.


Kortom met onze ervaring hebben wij de deskundigheid die nodig is om u als klant het beste te bieden in kwaliteit en prijs!

AUTO VLASSAK, MEER DAN ALLEEN EEN GARAGE!

Bekijk de website:

http://vlassak.boschcarservice.nl/

Terug naar het overzicht