Werk.Kom

Werk.Kom

Branche:

Dienstverlening

Plaats:

Weert

Omschrijving:

Werk.Kom is de nieuwe samenwerking tussen de gemeenten Weert en Nederweert en de Risse Groep voor mensen met een bijstands- of SW-uitkering, waarbij de SW ook uitgevoerd wordt voor de gemeente Cranendonck.

Werk.Kom bemiddelt werkzoekenden met een bijstandsuitkering en SW-werknemers naar werk. Met Werk.Kom geven de gemeenten Weert en Nederweert en Risse actief vorm en inhoud aan participatie en bemiddeling van werkzoekenden in het kader van de door het Rijk voorgenomen Participatiewet. De samenwerking is gestart op 2 april 2013 is is gevestigd aan de Risseweg 8 in Weert.

Werk.Kom ondersteunt werkgevers in de regio.  Zij kunnen bij Werk.Kom terecht voor advies en ondersteuning bij het vinden van personeel. Werk.Kom gaat aan de slag om de juiste kandidaat te vinden en richt zich daarbij vooral op werkzoekenden die zelf moeilijk aan de slag komen.  Werk.Kom doet dit door:

De competenties en talenten van kandidaten goed in beeld te brengen; kandidaten goede werknemersvaardigheden te leren; kandidaten goed voor te bereiden op het vinden van een baan.

Werk.Kom heeft als opdracht mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te bemiddelen richting werk. Door de krachten van bovengenoemde partijen te bundelen staat Werk.Kom krachtig in de regionale arbeidsmarkt.

Bekijk de website:

www.werkpuntkom.nl

Terug naar het overzicht