Ya! Re-integratie

Ya! Re-integratie

Branche:

Dienstverlening

Plaats:

Budel

Omschrijving:

YA! Re-integratie is gevestigd in de gemeente Cranendonck in Zuidoost-Brabant, op een steenworp afstand van Limburg. Het bedrijf is geworteld in de regio en beschikt daardoor over een uitgebreid netwerk van werkgevers, overheden en verzuimspecialisten. YA! verzorgt de volgende diensten: 1e, 2e en 3e spoor trajecten, arbeidsdeskundig onderzoek, dossieranalyse, outplacement, sollicitatietraining, netwerktraining, beroepskeuze onderzoek en advisering op het gebied van Arbo dienstverlening en schadelastbeperking.
Re-integratie’ wordt doorgaans beschouwd als ‘terugkeren naar werk’. Re-integratie draait om snel en effectief ingrijpen bij langdurig ziekteverzuim, outplacement en werkloosheid, maar de praktijk is weerbarstig: re-integratie is geen eenvoudig proces. Met name langdurige ziektes hebben effect op de ambities en mogelijkheden van werknemers. Een snelle oplossing is alleen maar waardevol als deze ook tot een duurzaam resultaat leidt. Maar heeft u daarvoor voldoende tijd, mensen en middelen beschikbaar?

YA! Re-integratie biedt uitkomst, want ontzorgen staat altijd centraal. YA! Re-integratie verzorgt complete re-integratietrajecten bij het bedrijfsleven, gemeenten, UWV en het verzekeringswezen. YA! Re-integratie staat voor korte lijnen, heldere afspraken en duidelijke rapportages. Zo bouwen we aan structurele oplossingen voor zowel werkgever, werknemer als uitkeringsgerechtigde.

YA! Re-integratie is gebouwd op een stevig fundament van ruim 20 jaar praktijkervaring, wordt gedreven door ambitie, enthousiasme en doorzettingsvermogen, maar altijd geleid door integriteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. We zeggen ‘YA!’ tegen nieuwe uitdagingen, mits er ruimte is om kwaliteit te kunnen leveren. Re-integratie is en blijft immers mensenwerk.

Bekijk de website:

www.ya-reintegratie.nl

Terug naar het overzicht