OCC Algemene Ledenvergadering

21-03-2019

Algemene Ledenvergadering

Op 21 maart was de Algemene Ledenvergadering van het OCC in Partycentrum Proost in Budel. Naast het presenteren van de jaarcijfers door Bart Retera waren er een tweetal presentaties.
Bart heeft voor de laatste keer de jaarcijfers gepresenteerd, met ingang van 1 juli 2019 neemt Gert Hegge de functie van penningmeester van Bart over. Bart blijft als algemeen bestuurslid wel betrokken bij het OCC.

Ruben Barten - directeur van het BRAVO College in Budel gaf een presentatie over het zesjarig techniekonderwijs BIVAK dat vanaf schooljaar 2019-2020 wordt aangeboden op het BRAVO College in Budel.
Deze vorm van onderwijs (BIVAK staat voor BRAVO College Innovatief Vakmanschap) wordt de samenwerking met het bedrijfsleven gezocht, onder andere om het innovatieve karakter mede vorm te geven. Tijdens deze presentatie is aangegeven op welke wijze het bedrijfsleven betrokken kan worden en wat BIVAK voor ondernemers betekent.
Aansluitend aan de presentatie van Ruben Barten was er een korte presentatie voor OCC leden over het Gemeente-breed Ondernemersfonds Cranendonck. Jan Gevers, als ervaringsdeskundige parkmanagement, verzorgde een presentatie over de meerwaarde van het fonds voor Cranendonkse ondernemers.


Terug naar het overzicht